neděle 7. října 2012

Tohle si určitě nekupujte! Essence eyeliner pen

Zdravím!

Přemýšlela jsem na co bych měla napsat recenzi. Napadlo mě že když pořád píšu recenze na výrobky, které mám ráda a které bych si koupila znovu, tak bych mohla napsat i nějakou zápornou recenzi.

Tohle pero jsem si koupila, protože jsem na něj někde četla recenzi. Myslela jsem si že bude aplikace rychlejší než u mých oblíbených gelových linek od essence, ale to jsem se dost spletla.




Cenu už si bohužel nepamatuji, ale myslím že to bylo nějak okolo 70 korun. Za tenhle krám těch pěněz lituju. 
Jak vidíte hrot vypadá celkem dobře. Ano aplikace není špatná až na to, že vám po dvou až třech dnech ten hrot vyschne a barva už do něj neteče (ale teče všudy jinudy a to spojem kde je tělo pera spojeno s hrotem, to je to místo které na fotce dole částečně zakrývám palcem). Takže místo rychlé aplikace musíte přetahovat znovu a znovu a pak už vám neteče žádná barva a pigmentace taky nic moc. A tak nakonec radši šáhnete po svých oblíbených linkách.


 Jak vidíte tak nekecám. Pigmentace veškerá žádná a po třetím tahu už pero skoro nemaluje. Vlastně nevím proč jsem tenhle krám ještě nevyhodila.
Výdrž je taky bídná. Po asi 3 hodinách se začaly obtiskávat a vytrácet (což je možná moje chyba, protože mám mastnější oční víčka).

Výrobky essence mám celkem ráda, ale tohle to pero nepero se jim nepovedlo.

Žádné komentáře:

Okomentovat