úterý 19. srpna 2014

Recenze Catrice Camouflage cream

Dnes tu mám pro vás připravenou recenzi na tenhle můj nejoblíbenější korektor. Pokud jde o korektory tak žádný další už nehledám, protože tohle je můj miláček.
Na obalu slibuje full coverage, tedy plné krytí, jsou ho 3 gramy, což je množtví dostačující, obal je šroubovací z plastu.
 Jak vidíte mám dva a jsou docela slušně vydolované. Mám odstíny 010 Ivory a 030 Rosy Beige.
010 Ivory je na mě dost světlý a používám ho vetšinou jen v zimě. Protože nejsem žádná sněhurka, tak ho využiji hlavně na kruhy pod očima, kde jeho světlejší odstín pěkně oči projasní. Má spíš žlutější podtón, takže to opět nebude nic pro bledulky.
030 Rosy Beige je pro mě spíš na léto, když už se opálím, ať už na nějaký ten pupínek nebo pod oči. Jak už název napovídá, tak půjde o růžovější barvičku.
Obal je jednoduchý a moc hezký. Víčko se šroubuje, v tom nevidím žádný velký problém a už jsem si za tu dobu na tohle zvykla. Ráno u líčení mě to ani nijak nezdržuje.
Konzistence je taková tuhá, ale po kontaktu s teplem prstů se krásně roztírá. Já ho aplikuji buď prsty nebo štětcem od Sedony lace z Vortex sady s názvem EB 13 syntetic blender. Korektor mi pod očima vydrží opravdu celý den, jak ho ráno nalíčím tak ho večer najdu a to ho někdy ani nezapudruji. Do vrásek se mi neslévá, ale já to asi nemůžu příliš posuzovat, protože pod očima vrásky skoro nemám. Ale abych tomu předcházela tak používám oční krém. Takže pokud máte u korektoru problém se sléváním, tak pomůže dobrý oční krém.
S výdrží na pleti už to tak moc dobré není. Já mám mastnou pleť, poměrně dost řekla bych a to hlavně v T- zóně. Takže mám problém i s výdrží některých makeupů. Korektor se mi přes den mírně ztrácí, ale pořád jsou pupínky relativně dobře překryté.
Tomuhle zázraku nemám co vytknout. Chápu, že třeba těm kdo má sušší pleť nemusí vyhovovat, ale já jsem s ním nadmíru spokojená.

2 komentáře:

  1. Mám aj ja Ivory a suhlasim, ma žltý poton a ja som svetla ale nie uplne najbledšia (mam žlty podton) a aj tak ho musim dať iba pod oči lebo na pleť je moc bledy na mňa. Ale je skvely, vydrži na pleti a zakryje všetko :) ale pod očami zalieza do vrások :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkuz pod oči nějaký hydratační krém a pak hned po aplikaci zapudrovat. To je asi takový všeobecně známý tip a mě funguje, ale pokud jsi tohle zkoušela tak nevím co bych ti poradila. Děkuji za komentář a přeju ti hezký den. :)

      Vymazat