úterý 30. září 2014

Recenze Garnier Moisture Match - pro smíšenou až mastnou pleť

Dnes tu pro vás mám recenzi krému, který mám už opravdu dlouho a mám ho skoro spotřebovaný. Je to krém od Garnieru z řady Moisture Match. V jednu dobu byl na blozích obrovský boom recenzí na tyto krémy a já sem si říkala, že si ho nekoupím. Po nějaké době, kdy už obrovské haló kolem nich ustalo, na ně byla někde sleva a já si jeden nakonec koupila. 
Všeobecně byl všude dost vychvalovaný a žádné velké negativní ohlasy jsem ani nezaznamenala. Navíc výrobek který na obalu hlásá zmatnění, to je něco pro mě. Po neúspěchu u matujícího krému od Ryoru jsem si slibovala, že tenhle bude lepší. No uvidíme.

 Musím říct, že obal je opravdu vyvedený. Líbí se mi a nemůžu mi nic vytknout. Tuba je určitě hygieničtější, ale za to z ní nevymáčknete úplný zbyteček, jako třeba z kelímku. Nic proti ničemu, ale obal klidně můžete rozstřihnout a zbytek vydolovat prsty. Ale dost o obalu, důležitější je to, co se skrývá v něm.

Krém má opravdu příjemnou texturu. Takový našlehaný a připomíná mi jeden krém od Vichy, který jsem dřív používala. I při aplikaci a po ní je výsledek dost podobný. Pleť je taková vyhlazená a jemná. Chvíli se pleť opravdu zdá matná, ale za nějakou chvíli se zase začne lesknout. To mě zklamalo, protože matující krém od Ryoru byl skoro to samé jako tenhle od Garnieru. Pleť je sice chvíli vyhlazená, ale kam se poděla hydratace?

Když si tenhle krém dám na pleť, tak mám za chvíli pocit že jsem si tam nic nedala. Hydratace prostě žádná. Je jasné, že smíšená a mastná pleť nepotřebuje vysušit, ale potřebuje spíš hydrataci. Ale té jsem se nedočkala. Pod makeup je tohle prostě nedostačující. Hutné krémy nemám ráda, ale tohle prostě nestačí a to ani pro mastnou pleť, ať si říká kdo chce co chce.
Očekávala jsem od tohoto krému hodně a přitom se mi zdá jako těžký průměr. Větší službu mi dokonce udělal krém za pade z Kauflandu. A to je už co říct. Sice je jeho textura srovnatelná s krémem od Vichy, ale to je bohužel vše. Zmatnění se nekoná a hydratace už vůbec ne!

Takže, koupila bych si tento krém znovu? Ne, nekoupila. Prostě není to něco nad čím bych udělala áách! A vlastně nechápu, co na něm jiné blogerky viděly. Jsou určitě lepší krémy, které stojí stejně nebo i míň. Sice není úplně extrémně drahý, ale za tu cenu, kterou za něj dáte už něco čekáte. Podle mě se tohle moc nevyvedlo. Zbývá mi ještě trocha krému, ale nevím jestli ho vůbec spotřebuji a jen mi tady leží.

Doufám, že vám nevadí, že tahle recenze je docela negativní. Ale kdybych tu hlásala jen chválu na všechno, tak to taky není úplně značka ideál. Píšu sem jen svoje subjektivní názory a co nevyhovuje mě může vyhovovat vám. Určitě se najdou tací, kteří si tenhle krém zamilovali, ale já bohužel ne, i kdybych radši psala hezčí recenzi. Nechci ale lhát a nebudu vám doporučovat něco co podle mě nefunguje tak jak to hlásá.

2 komentáře:

  1. Ja som tiež očakávala väčšiu hydratáciu :( sklamanie pre mňa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to na něj bylo všude tolik chvály, tak jsem si říkala že musí být skvělý a nic.
      Díky za komentář! :)

      Vymazat