pátek 9. srpna 2013

Catrice nákup

Před nedávnem sem byla zase navštívit stojan kosmetiky Catrice a odnesla si odtud pár skvělých kousků. Ráda bych se o ně s vámi podělila a napsala o těchto produktech takové první dojmy, které na mě udělaly.
Tady už vidíte můj malý nákup. Dvě věci jsem koupila z výprodeje. Myslím že Catrice teď obměňuje některé své produkty a proto se některé vyprodávají ve slevě. 

Catrice - Camouflage cream sem si zamilovala hned od prvního použití a snad vám se přidám i další fotky. Je opravdu skvělý.

Prime and Fine bázi jsem chtěla už od té doby co jsem si pořídila tu pod makeup. Tato báze pod stíny mě ale příliš neuchvátila. Zatím na ni nemám vyhrazený úplně přesný názor, ale uvidíme časem.

Made to stay krémovo - gelové stíny jsem si oblíbila. Vyrovnají se i mým oblíbeným Color tattoo. Pod prsty se rozpouští jako máslo a aplikace to je jedna báseň. 


Rtěnku Ultimate colour už jednu mám a teď jsem chtěla nějakou zářivou oranžovou. Našla jsem, i když k ní mám i nějaké výhrady tak jsem spokojená.


Tato rtěnka Ultimate shine byla ve výprodeji a vybrala mi ji sestra a trefila se. Je sice perleťová ale je krásná a moc ráda ji nosím. Navíc jako bonus krásně voní.


1 komentář: